LUMINEUZE IDEEËN

Creatieve producten

AUTOBELETTERING

AUTOBELETTERING

TEXTIELBEDRUKKING

TEXTIELBEDRUKKING

GEVELRECLAME

GEVELRECLAME

INTERIEURAANKLEDING

INTERIEURAANKLEDING

DRUKWERK

DRUKWERK

TOFIDEE

TOFIDEE

AUTOBELETTERING

AUTOBELETTERING:

Baanbrekende reclame. Ideaal om u in de kijker te rijden.

De ideale manier om ook onderweg met jouw bedrijf op te vallen, is toch wel door je wagen te bestickeren. Deze auto stickers worden volledig op maat gemaakt. We hebben een ruime keuze uit kleurfolies. Mocht je jouw kleur hier niet tussen vinden, kunnen we ze altijd printen. De geprinte folies werken we altijd af met een matte of blinkende laminaat om de levensduur van de stickers te verlengen.
De stickers tasten de lak van de wagen niet aan. Mocht je op zoek zijn naar een tijdelijke reclame, zijn magneetstickers een waardig alternatief.

TEXTIELBEDRUKKING

TEXTIELBEDRUKKING:

Uw gepersonaliseerde kledij? Die is ons op het lijf geschreven.

Kleding bedrukt met je eigen logo zorgt meteen voor een goede eerste indruk. Een basic t-shirt, een moderne stijl, ecologisch, of misschien iets stijlvollers,... Je vindt het allemaal bij ons.
Bij de meeste merken van textiel hanteren we geen minimum afname per model, merk of maat. Een bedrukte t-shirt voor een fuif, een bedrukte polo voor uw sportclub of werkkledij voor uw team? De mogelijkheden zijn oneindig!
Onze ruime ervaring en professioneel advies staan garant voor de perfecte keuze. Bedrukken met flex, digitale transfers, zeefdruktransfers of misschien borduren? Geen zorgen, uw krijgt van ons het beste advies.

GEVELRECLAME

GEVELRECLAME:

Tijd om uw gevel in een nieuw jasje te steken? Goed bekeken.

Gevelreclame vergroot de zichtbaarheid van je pand en draagt bij aan je naamsbekendheid. Met professionele buitenreclame trek jij voorbijgangers naar binnen. 
Buitenreclame is eigenlijk een van de oudste vormen van adverteren en is nog steeds zeer effectief, zelfs tot op de dag van vandaag.
Er zijn veel verschillende soorten buitenreclame opties om uit te kiezen. De meest populaire soorten zijn: raamstickers, reclameborden, vlaggen, spandoeken, banieren, freesletters, zuilen, lichtbakken, stoepborden,.... 
Kies voor onverlichte, verlichte of aangelichte reclame op de gevel! 

INTERIEURAANKLEDING

INTERIEURAANKLEDING:

Uw interieur vertelt wie u bent. Sfeer scheppen, daar zijn wij in thuis.

Door het interieur van uw gebouw of evenement de uitstraling te geven die aansluit bij uw huisstijl en uw doelstellingen zorgt u voor een optimale sfeer en herkenbaarheid. Een muursticker, een textielframe, een canvas en het naadloze fotobehang zijn de meest populaire producten. Alle producten voorzien we van de mooiste prints. Wij hebben bovendien alles in huis om ook de akoestiek in een ruimte te optimaliseren.
Dankzij een speciaal gamma van thermovormbare zelfklevende folies kunnen heel wat oppervlakken zoals hout, aluminium of pvc bekleed worden. Hotelkamers, keukens, leefruimten... kunnen we hiermee transformeren naar een totaal nieuwe look.
Met zo’n make-over op maat creëren we een resultaat dat niet alleen perfect aansluit bij uw huisstijl, maar dat ook verleidt, informeert en mensen de juiste weg wijst.

DRUKWERK

DRUKWERK:

Drukwerk met een onuitwisbare indruk? Dat maakt het verschil.

Met drukwerk breng je je ontwerp tot leven. Zowel naamkaartjes, flyers, affiches, brochures, enveloppen, menukaarten,... als wenskaarten. Je bestelt al het drukwerk in gegarandeerd de hoogste printkwaliteit.
Dankzij onze jarenlange expertise in het vak kunnen we je adviseren met welk materiaal doet jouw ontwerp het beste uitkomen, welke technische opties zijn er,… Na uw goedkeuring gaan we over tot het drukken van de opdracht. 

TOFIDEE

TOFIDEE:

Leef het leven, op jouw manier... Met toffe ideeën en veel plezier!

Kinderen gaan van nature graag op ontdekking, de wereld verkennen. Je kent als ouder dan ongetwijfeld het gevoel dat je even de andere kant op kijkt en je zoon/dochter kwijt bent.. meestal is de paniek van korte duur en zie je je kind snel terug.
Maar... bij een noodgeval kan de brICElet er wel voor zorgen dat jullie snel weer herenigd worden!